Home > Single Post

12 Redes Om Forex Verhandeling Te Begin

Agtergrond

Ons leef in ‘n al hoe duurder wêreld. Dit kos nou meer as ooit om ‘n huis te koop. In 1940 was die gemiddelde koste van ‘n huis in die Verenigde State byvoorbeeld $2 938.00. Teen 2000 het die prys gestyg tot ongeveer $120 000.00. Selfs as u aanpas vir inflasie, sal u steeds moet aanvaar dat dit nou duurder is om ‘n huis te bekom.

Die koste van onderwys is ook nou duurder. Volgens Harvard Business Review, vanaf September 2019, het Amerikaanse studielenings op byna $1,6 triljoen beloop nie, ‘n syfer wat alle opgehoopte motorlenings en selfs kredietkaartskuld oorskry.

Ongelukkig het die lone en salarisse, ondanks al die groei in die ekonomie, nie tred gehou met die stygende koste nie. Met toenemende inkomste-ongelykhede, lyk dit asof sake verder kan versleg. Daarom is die era van vashou aan ‘n enkele bron van inkomste verby. Verskeie inkomstestrome moet u doel wees. Forex trading is ‘n lewensvatbare voertuig.

 

Bekendstelling van Forex Trading

Die Forex-mark (mark vir buitelandse valuta) is ‘n wêreldwye gedesentraliseerde finansiële mark. Dit is die grootste in sy soort: meer as $5 biljoen se transaksies word daagliks gedoen. Die mark is uniek en die kenmerke daarvan het deur die jare soveel mense daarheen getrek. Geldeenhede word verhandel. Op een of ander manier het u al gesien hoe twee geldeenhede teen mekaar veg. Die relatiewe waardes van een geldeenheid tot ‘n ander staan ​​bekend as wisselkoerse. Bv. $1.00 = R17.62. Die relatiewe waardes van geldeenhede is nie staties nie.

Waarom behoort u Forex as ‘n newe-inkomste te begin verhandel?

Indien u op soek is na omvangryke welvaartdskeppende geleentheid, is Forex-handel ‘n waardige opsie om te oorweeg. Daar is baie redes om Forex te begin verhandel om as ‘n bron van newe-inkomste te dien. Die volgende is ‘n opsomming van net 12 van die redes:

 

1. Lae kapitaalvereiste.

Die voordeel van die lae kapitaalbehoefte van Forex het dit moontlik gemaak om hul finansiële toekoms te beskerm.

2. ‘n Sterk regulerende raamwerk.

Daar is sterk regulatoriese vereistes vir Forex-makelaarsfirmas. Ons voorkeurmakelaar hou ook ons kliënte se handelsfondse in gesegregeerde rekeninge, wat beteken dat die bedryfsfondse van die makelaarsmaatskappy apart gehou word van die klante se handelsfondse.

3. Hoë likiditeit.

Wat die Forex-mark betref, is likiditeit nooit ‘n probleem nie. As geldeenhede ter waarde van meer as $5 biljoen gekoop en verkoop word elke dag, kan u seker wees dat u altyd ‘n transaksie sal kan beklink. Die baie vloeibare aard van die mark verseker dat daar altyd ‘n verkoper is waarmee u kan pas wanneer u wil koop.

4. Buigsame handelsure.

Die Forex-mark, wat elke dag 24 uur oop is, is die uiteindelike werkende masjien. Vanaf 5 p.m. EST op Sondag tot 16:00. EST op Vrydag, is daar ten minste ‘n geldeenheidspaar of meer wat u kan verhandel. Hierdie voordeel spruit uit die verskillende tydsones waarin verskillende handelaars woon. 

5. Onbeperkte winspotensiaal.

Die winspotensiaal van die Forex-mark is onbeperk. Dit wil sê, die hoeveelheid geld wat u in die mark kan verdien, is onbeperk. Dit bied ‘n ideale handelsomgewing wat ongelooflike geleenthede vir winste bied. Dit hang alles af van u kundigheid, risiko- en geldbestuur, en die geldigheid van u verhandelings stelsel.

6. Lae transaksiekoste.

Voordat u Forex kan verhandel, benodig u ‘n gereguleerde makelaar. Die makelaar sal dien as die middelman tussen u en die mark. As u ‘n koopbestelling plaas, skakel dit u met ‘n ander handelaar wat wil verkoop. Net so, as u wil verkoop, soek u makelaar ‘n ander handelaar wat wil koop. Soos u kan verwag, is dit ‘n diens waarvoor u betaal.

7. Hefboom.

‘n Funksie wat Forex-handel winsgewend maak, is hefboomfinansiering. Hefboomfinansiering is ‘n reëling waardeur makelaars hul handelaars toelaat om posisies veel groter te beheer as wat hulle normaalweg sou doen. Met hefboomfinansiering kan u soveel met so min beheer.

8. Vindingrykheid.

Die Forex-mark is nie staties nie. Dit beweeg elke dag. Dit beweeg ook, met meer innoverende oplossings wat elke dag aangebied word. Hierdie noemenswaardige kenmerk van die bedryf het dit vir die publiek aantreklik gemaak om Forex-handelsrekeninge te skep.

9. Geen oorlading van ontleding nie.

U hoef nie te veel van die ontleding te doen voordat u wins kan verdien om dit te verhandel nie. In werklikheid kan u net op ‘n paar geldeenheidspare of een konsentreer en dit die steunpilaar van u handel maak.

10. Belastingvoordele.

Forex-handel maak dit moontlik om meer van u winste te hou. As u op soek is na die finansiële mark wat u in staat stel om meeste van u gegenereerde opbrengste te behou, dan is Forex-handel verseker ‘n opsie.

11. Risikobeskerming.

‘n Stop-loss-bestelling is ‘n voorsiening wat in Forex-handel beskikbaar gestel word om die risiko waarteen u uself blootstel op elke posisie wat u neem, te beperk. As u ‘n stop-verlies-bestelling vir ‘n handel spesifiseer, gee u ‘n opdrag aan u makelaar om die handel te verlaat sodra die prys tot ‘n vasgestelde prys daal.

12. Diversifikasie.

Die voordeel van die beproewing van veelvuldige beleggingsprodukte is om risiko’s verder te diversifiseer. As u op soek is na ‘n verhandelbare finansiële produk wat u aan albei kante kan wen, sodat u kan diversifiseer terwyl u ook u risiko’s beperk, is dit die Forex-mark.

Afsluiting

Die Forex-mark is inderdaad die veelsydigste van al die finansiële markte. Dit is baie maklik om aan deel te neem, die kapitaalvereiste is laag, en binne ‘n kort tydjie kan u reuse sukses behaal. Belê in u kennis deur u te omring met kundige afrigters en mentors, wat oor sosiale kredietwaardigheid beskik en ook trots as Suid-Afrika se beste onderwys maatskappy deur ons Kliente aangewys is en ook ons Kliente wat lewendig verhandel na die beste presterende makelaar in Afrika verwys.

Francois Oosthuizen

Diversit-e Smart Trade College

NOTICE & DISCLAIMER: Diversit-e Smart Trade College (Pty) Ltd, its Employees, Sales Executives, Resellers Agents, Affiliates (Partners) and/or Contractors are not registered financial services providers and are not licensed to give any financial- and or investment advice. Diversit-e Smart Trade College (Pty) Ltd, its Employees, Sales Executives, Resellers Agents, Affiliates (Partners) and/or Contractors do not manage any monies for investment purposes. Past performance does not guarantee future growth. Consult our preferred Stock Brokers and or a FSCA regulated Broker and or a Financial Advisor before making any investment decisions. Self-trading the capital markets and or stocks involves risk. Never trade with money you cannot afford to lose. Diversit-e Smart Trade College (Pty) Ltd, its Employees, Sales Executives, Resellers Agents, Affiliates (Partners) and/or Contractors cannot accept responsibility for any losses and or damages suffered in any way. All rights herein reserved.